Cafe Europa Arnhem: 11 november met Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri

Cafe Europa Arnhem: 11 november met Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri

De chloorkip van TTIP, de belastingontwijking van Apple, de vluchtelingendeal met Turkije. Wat merken de Arnhemmers hiervan? En wat vinden ze ervan? De PvdA-Europarlementariërs Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri (lid van de S&D-fractie in het Europarlement) zijn op 11 november in Arnhem willen dat graag weten.
Europa PubQuiz


Er is volop ruimte om vragen te stellen over deze onderwerpen en al het andere dat speelt in Arnhem. Tijdens de Europa PubQuiz wordt de kennis over Europa getest. In de pauze en na afloop is er ook gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Voorafgaand brengen de Europarlementariërs een werkbezoek aan Arnhem.

Wanneer: vrijdag 11 november
Aanvang 19.30 uur (inloop 19.00 uur)
Waar: Lokaal 72, Oude Kraan 72 in ArnhemReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.