VIDEO Selcuk Ozturk bewijst weer dat CDA Turkse CDA’ers in de kou laat staan

VIDEO Selcuk Ozturk bewijst weer dat CDA Turkse CDA’ers in de kou laat staan

Bij DENK hebben ze iets meer bronnen bij Nederlandse Turken dan alle andere partijen. Zo kwam DENK-Kamerlid Selcuk Ozturk er dan ook achter dat Turkse CDA’ers woedend waren op de eigen partij naar aanleiding van een motie van Kamerlid Heerma om ‘de financiering van imams en Diyanet te stoppen’.

(advertentie)

(advertentie)

23 woedende Turkse CDA’ers
23 woedend Turks-Nederlandse CDA’ers (Raadsleden en Statenleden) hebben een bijeenkomst gehad op het partijbureau van het CDA om hun ongenoegen te uiten over de anti-moslim motie van het CDA. Deze politici hebben volgens Ozturk aangegeven dat ze het niet eens waren met deze motie van het CDA om ‘Turken in Nederland te pesten’.

Heerma (CDA) heeft moeite met vragen Ozturk
Heerma heeft duidelijk moeite als Ozturk deze vragen stelt in de Tweede Kamer. Hij verwijst zelfs naar (miss Anti-Turkije) Sadet Karabulut om zo duidelijk te maken dat het niet alleen van het CDA afkomstig is.


Ozturk neemt het op voor CDA-Turken
Kijk zelf naar onderstaande beelden hoe Selcuk Ozturk het als DENK-Kamerli opneemt voor de Turkse CDA’ers:
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.