Theater voor jong en oud tijdens culturele avond in MFC

Theater voor jong en oud tijdens culturele avond in MFC

Op vrijdagavond 25 november a.s. zal de laatste culturele avond van dit jaar worden gehouden. In het MFC Presikhaven zal deze avond de theatergroep JongStut uit Utrecht optreden. JongStut speelt haar gedurfde voorstelling 3 2 1… IK KOM!


Zes jonge meiden
Zes jonge meiden delen op speelse wijze hun persoonlijke verhalen over liefde, seksualiteit en alles wat daarbij komt kijken. Onverschrokken zoeken ze naar hun wensen en grenzen. Ze zetten hun vrouwelijkheid in om taboes te bespreken, harten te breken en vooral niets te faken.

De voorstelling 3 2 1… IK KOM! is echter niet alleen voor jongeren bedoeld. Ook ouders en grootouders zullen zeker de thema’s die aan bod komen herkennen. Om die reden is het een zeer geschikte avond om met uw (klein)kinderen vanaf ongeveer 12 jaar naar deze voorstelling te komen kijken.


De culturele avonden worden georganiseerd door de Cultuurgroep Presikhaaf (CgP). DezeĀ  voorstelling begint om 19.30 uur. Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje nog wat na te praten. Daar zullen ook de actrices van JongStut bij aansluiten.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop in de bibliotheek in het MFC Presikhaven, via het e-mailadres cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com of op de avond zelf aan de kassa.

De kaartjes kosten EUR 3,- (incl. een consumptie)

(advertentie)

(advertentie)


Tags assigned to this article:
Cultuurgroep PresikhaafJongStutmfc presikhaaf

11 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights