Brugklasser die leraar neerstak in Elst heeft een Nederlandse achtergrond

Brugklasser die leraar neerstak in Elst heeft een Nederlandse achtergrond

De leerling die afgelopen vrijdag op het Over Betuwe College in Elst een leraar in zijn bil stak is een doodgewone ´brugpieper´ uit een Nederlands gezin. Geruchten dat de verdachte van het steekincident een Turkse of een Marokkaanse achtergrond zou hebben komen dus uit de fabeltjeskrant. (foto: Google Streetview)




Opdracht werd te laat ingeleverd
De docent raakte vorige week niet ernstig gewond en kon na twee hechtingen aan zijn kont alweer naar huis. De school maakte destijds bekend dat er een conflict was ontstaan tussen de leraar en de leerling uit de laagste groep. Volgens bronnen dichtbij de school was er een discussie tussen de docent en de brugklasser omdat hij te laat was met het inleveren van een opdracht. Om de rest van de klas niet lastig te vallen werd de discussie buiten de klas gevoerd.

De brugklasse draaide helemaal door
De brugklasser draaide volgens dezelfde bronnen zo door dat hij de leraar met een grote mes van achteren stak toen hij zich had omgedraaid en terug naar de klas wilde lopen. We weten natuurlijk niet wat de leraar heeft gedaan of gezegd alvorens de brugklasser overging tot deze daad. Uiteindelijk kwam de politie erbij en werden de leerlingen opgevangen. En kregen ze ook slachtofferhulp.

oldebeth-33

(advertentie)

 



17 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights