Elsweide O11-2 maakt nieuwe hoofdsponsor bekend

Elsweide O11-2 maakt nieuwe hoofdsponsor bekend

Het tweede elftal van Elsweide O11 (oud E-elftal) maakte zaterdag bekend dat het een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden voor het elftal. 

(advertentie)

(advertentie)

Verkeersschool Faruk nieuwe sponsor
Autorijschool Faruk uit Arnhem sloot een akkoord met de club om de jongens een jaar lang te steunen in de nieuwe hummel-pakken die werden aangeboden. Op de achterzijde van de trainingspakken zal Verkeersschool Faruk te zien zijn. De eigenaar van verkeersschool Faruk speelt zelf ook nog actief bij het vierde elftal van Elsweide.

(advertentie)

(advertentie)

Elsweide O11 presteert nog niet helemaal zoals het hoort. In de vijfde klasse staande mannen op dit moment negende met zeven punten uit zes wedstrijden. Afgelopen week werd er gelijkgespeeld (2-2) tegen Rheden 3G en week daarvoor werd er thuis nipt verloren (0-1) van VVO 4.

faruk-1

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.