Gemeente komt weer met waarschuwing: Medewerkers komen alleen op afspraak

Gemeente komt weer met waarschuwing: Medewerkers komen alleen op afspraak

Gemeente Arnhem komt weer met een waarschuwing om de inwoners te informeren over bezoeken van wijkcoaches en ambtenaren. 

Weer diefstal door een ‘medewerker’
Een paar weken geleden is bij een inwoner geld gestolen uit de woning door iemand die zich voordeed als ‘medewerker van de gemeente’. In een persbericht werd duidelijk dat weer een inwoner bezoek had gehad van ‘medewerker van de gemeente’ en spullen in huis mist. De bewoner ontdekte de diefstal na een bezoek van een mevrouw die zich voordeed als iemand die werkzaam is voor de sociale wijkteams.

(advertentie)

(advertentie)

Medewerkers gemeente komen alleen op afspraak
Met klem werd weer duidelijk gemaakt dat ambtenaren of wijkcoaches alleen langs komen wanneer er vooraf een afspraak is gemaakt. Zij komen dus niet onaangekondigd bij iemand langs in Arnhem. In geval van twijfel is het altijd handig om naar een legitimatie te vragen. De medewerkers van de gemeente hebben altijd een pasje bij zich.

In een verdachte of bedreigende situatie wordt inwoners aangeraden om direct met 112 te bellen. Wanneer er geen spoed is kan er ook gebeld worden met 0900-8844.

banner_sbmw_haberarnhem



38 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights