32-jarige man steelt ambulance en rijdt met toeters en bellen over de snelweg

32-jarige man steelt ambulance en rijdt met toeters en bellen over de snelweg

Een 32-jarige man heeft gisterennacht rond half twee een ambulance gestolen.
banner_sbmw_haberarnhem
Toeters en bellen
De man uit Valkenburg heeft de ambulance gestolen bij de huisartsenpost aan de Vijverdalseweg in Maastricht. Hij is vervolgens met de ambulance met zwaailicht en sirene de A2 op gegaan. Later werd hij gesignaleerd aan een tankstation.

Stelen uit shop tankstation
Niet heel veel later kwam er een melding dat er een man uit de ambulance was gestapt en luidkeels sigaretten eiste in het tankstation ter hoogte van Born. Toen de man merkte dat het personeelslid niet meewerkte, heeft hij spullen uit de winkel gepakt en met de ambulance weggereden.




Aanhouding A2
Terwijl de man weer de snelweg op was gereden waren een aantal patrouilles op de A2. De man is na korte tijd klem gereden en aangehouden. Volgens de politie bleek de man nogal verward. De politie zal de zaak verder onderzoeken.

(advertentie)

(advertentie)

Reacties



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.