BEELDEN Badr Hari sloopt Turkse sparringpartner tijdens training

by AMS97531A123 | 24 november 2016 10:59

Badr Hari doet er alles aan om de wedstrijd tegen Rico Verhoeven goed voor te bereiden. De Nederlandse Marokkaan traint als een ware beer en liet dit zien in een onlangs gedeelde filmpje waarin hij twee sparringpartners letterlijk sloopt. Vooral zijn Turkse sparringpartner krijgt rake klappen tijdens deze ’training’.

banner_sbmw_haberarnhem[1]

10 december Rico vs Badr
Badri Hari en Rico Verhoeven spelen op 10 december een wedstrijd tegen elkaar die nergens om gaat, behalve om heel veel geld en status. Verhoeven is tegenwoordig wereldkampioen kickboksen. Badr Hari is een van de besten van de wereld toen er nog een K-1 werd gespeeld. In een uitverkochte stadion in Duitsland zullen 12.000 mensen hier getuige van zijn. Miljoenen over de wereld gaan live meekijken. Ziggo Sport zorgt voor live beelden in Nederland.

Hari vertelde zelf in een interview dat hij geen zin meer had om te vechten nadat K-1 failliet ging en de tegenstanders veel minder werden. Maar omdat Rico Verhoeven een keer te veel klopte aan zijn deur is hij te ver gegaan. De Nederlandse Marokkaan gaat hem daarom ‘op 10 december knockout slaan’.

(advertentie)[2]

(advertentie)

Endnotes:
  1. [Image]: http:/www.stadsblokkenmeinerswijk.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/11/24/beelden-badr-hari-sloopt-turkse-sparringpartner-tijdens-training/