Erdogan tegen Europa: ”We hebben ons buik vol met dit soort loze bedreigingen”

Erdogan tegen Europa: ”We hebben ons buik vol met dit soort loze bedreigingen”

De Turkse president Erdogan was woedend na het besluit van het Europese Parlement om de toetredingsonderhandelingen met Turkije op te schorten. De toetredingsonderhandelingen met Turkije duren overigens al 50 jaar.banner_sbmw_haberarnhem

Jullie hebben deze mensen nooit goed verzorgd
”Jullie hebben de mensen nooit goed verzorgd. Jullie hebben de (Aylan’ baby’s die aanspoelden aan de kust van de Middelandse zee nooit geholpen. Jullie hebben de Umran baby’s ook nooit geholpen. Wij vangen momenteel 3-3,5 miljoen vluchtelingen op in ons land. Jullie zijn jullie belofte niet nagekomen. Wij zorgen voor deze vluchtelingen.”

We hebben ons buik vol van loze dreigementen
Erdogan ging zelfs nog een stap verder: ”Toen er 50.000 vluchtelingen aan de belangrijkste grenspost van Turkije naar Europa (Kapikule) stonden waren jullie aan het klagen. Jullie (EU) klaagden: ”Wat moeten we doen als Turkije haar grenzen opent?” Luister eens goed naar mij: ”Als jullie te ver gaan, zullen we deze grenzen openen. Dat moeten jullie goed begrijpen.We hebben ons buik vol met dit soort loze bedreigingen. Zowel ik en mijn volk. Dat moeten jullie goed begrijpen. ”

De Turkse president kreeg een staande ovatie na deze bovenstaande woorden.

(advertentie)

(advertentie)


Tags assigned to this article:
Erdoganeu grenzentoetredingsonderhandeling

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights