Veel leuke tradities tijdens verloving doelman Sinan Bagci en Esra Budak

Veel leuke tradities tijdens verloving doelman Sinan Bagci en Esra Budak

De verloving van Esra Budak en doelman Sinan Bagci (Babberich) vond afgelopen zaterdagavond plaats in het ouderlijk huis van Esra Budak. Bij deze traditionele plechtigheid waren veel bekenden en familieleden van beide families aanwezig. Op 2 november gaf Esra Budak al haar ja-woord toen de bekende Arnhemse Turkse doelman haar ten huwelijk vroeg. (foto: Facebook/Sinan Bagci)

banner_sbmw_haberarnhem

Sinan was niet met lege handen gekomen naar het ouderlijk huis van Esra. Behalve een enorme bos bloemen was er een hele lading vol met chocolade en bonbons dat werd aangeboden aan de familie Budak.

Verloving werd live uitgezonden via Facebook
Dankzij een live video van een familielid van Esra Budak keek heel Arnhem zelfs mee naar de beelden waarbij Bahaeddin Budak een ring omdeed bij Sinan en Esra. Voor de officiele verloving werden er recitaties gelezen uit de Koran.

sinan-en-esra

Veel bekende familieleden
Behalve de ouders, Islam-docent Bahaeddin Budak,  MMA’er Omer Bagci en Zekeriya Budak was ook imam Yusuf van de Turkiyem moskee in Presikhaaf aanwezig om de aanwezigen te informeren over verlovingen en huwelijken binnen de Islam. Sinan en Esra waren duidelijk niet op hun gemak toen ze opeens midden in de huiskamer moesten staan voor alle gasten. Naarmate de avond vorderde werd de spanning ook minder bij Sinan en Esra.

Turkse koffie met zout
De avond werd na een officiele aankondiging afgesloten met het drinken van een kopje koffie. Sinan Bagci kreeg als enige een kopje koffie met een enorme lading zout (Turkse traditie). Hij had zichtbaar moeite om alles helemaal leeg te drinken. Dit zorgde dan ook vooral bij de dames voor veel cynisme.

Wanneer  en waar de twee verloofden gaan trouwen is nog niet bekend gemaakt.

(advertentie)

(advertentie)



134 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights