Ruim 850 bezoekers tijdens grandioze Türkü Gecesi in Oldebeth

Ruim 850 bezoekers tijdens grandioze Türkü Gecesi in Oldebeth

In partycentrum Oldebeth in Wehl worden niet alleen spectaculaire bruiloften gehouden. Afgelopen vrijdag was de bekende Turkse zanger Mustafa Özarslan (grup Çığ) aanwezig tijdens een Turkse muziekavond dat werd gehouden door de Alevitische Vereniging Nijmegen.

(advertentie)

(advertentie)

Veel animo voor Turkse muziekavond
De avond werd druk bezocht door Turkse muziekliefhebbers vanuit heel Gelderland, mede omdat ook Hasan Kazan, Didem Ketenci en Murat Ovacikli aanwezig waren als artiesten. Volgens bronnen bij de organisatie waren er ruim 850 mensen aanwezig tijdens deze Turkse muziekavond in Wehl.

Bekende Turkse Arnhemmers
Ook bekende Turkse Arnhemmers werden gespot tijdens deze ‘Türkü Gecesi’. Zo kwamen we groothandelaar Alaettin Gunes en de Arnhemse ondernemers Bayram en Ceylan Yilmaz tegen in Oldebeth.Het management van Oldebeth Weddings kreeg ook een oorkonde voor haar rol in de organisatie van de avond. Dit gebeurde tijdens een plechtigheid waarbij alle ondersteuners werden bedankt voor hun bijdrage aan deze avond.

banner_sbmw_haberarnhem

Hieronder hebben we een korte impressie van deze Turku Gecesi in Oldebeth.

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.