Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Alperen Solmaz, Mustafa Kucuk, Osman Becerikli en Orkun Keyfi zijn gelukkiger dan ooit. De Nederlandse Turken bij de Arnhemse club ESA zijn na een moeizame overwinning (1-0) op Bennekom (JO15-3) kampioen geworden in de derde klasse.

(advertentie)

(advertentie)

Talentvolle spelers
Het elftal dat bestaat uit talentvolle voetballers en heeft ook een delegatie van voetballers met een Turkse roots. Bij een gelijkspel zouden de heren van ESA 015-5 al kampioen worden in de competitie. Na elf speelronden stond ESA namelijk eerste met 22 punten uit tien wedstrijden.

Bekende namen uit de stad
Het elftal bestaat verder uit veel opvallende en sterke spelers. Zo speelt Jaron Petrillo net als Jaap Stam in de defensie. Het middenveld kent een sterke bezetting met Lars Peter en Dani Bruno. Damian Mormon maakt het middenveld compleet met zijn steekpassen. Nick Hooijer is de spits van dit elftal. Het elftal van ESA heeft ook veel te danken aan doelman Sven Raft, die regelmatig bepalend is met goede reddingen.

img_8912

Spannende competitie
Bennekom O15-3, VDZ O15-3 en OSC O15-3 sloten allen de competitie met 20 punten uit 11 wedstrijden. De held van zaterdag was Mustafa Kucuk die matchwinner werd nadat hij als enige scoorde. Het is niet bekend of het elftal vanaf januari hoger gaat spelen in bijvoorbeeld de tweede of eerste klasse.

banner_sbmw_haberarnhem

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.