Run the World: overwin samen alle obstakels tijdens jullie tocht rond de wereld

Run the World: overwin samen alle obstakels tijdens jullie tocht rond de wereld

Het meest unieke sportevenement waar samenwerken en landenkennis centraal staat.

Studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen organiseren in samenwerking met Pact18 een groot evenement in de wijk Schuytgraaf in Arnhem waarbij verschillende vormen van behendigheid getoetst worden. Kruipen, springen, klimmen en diverse sporten staan centraal tijdens deze unieke en uitdagende dag. Op 17 december 2016 wordt de voetbalclub Arnhemse Boys omgetoverd tot een waar wereldplein waar de start/finish van de Run the World zal plaatsvinden.

banner_sbmw_haberarnhem

Evenement bestaat uit drie onderdelen
Het evenement bestaat uit drie onderdelen: de Kidsrun, de Obstacle run en het Wereldplein. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud kunnen deelnemen aan de Kidsrun, de Obstacle run is voor alle 13+ leeftijden. Daarnaast is het Wereldplein een feestelijke aangelegenheid. Onder het genot van een verschillende culturele versnaperingen, een drankje en goede muziek kan men gedurende de dag gezamenlijk alle ijzersterke deelnemers aanmoedigen. Tevens zijn er diverse activiteiten voor de allerkleinsten. Tijdens deze unieke dag speelt niet alleen de integratie van alleenstaande minderjarige vluchtelingen van Pact18 een rol, maar ook de integratie tussen allerlei verschillende leeftijden. Op een speelse manier wordt daar deze dag op ingespeeld.

Organiserende HAN-studenten

Organiserende HAN-studenten

Uniek, uitdagend, saamhorigheid en verbinding zijn de kernwaarden van het evenement. De deelnemers zullen met behulp van elkaar de obstakels moeten overwinnen. De runs zijn gemaakt zodat ook een ongetraind persoon mee zal kunnen doen.

Inschrijving

De inschrijving voor de Kidsrun en Obstacle run zijn al geopend. Inschrijven kan via inschrijven.nl – www.inschrijven.nl/idealformulier?id=2016121750583&ag=j&tl=nl. Houdt daarnaast de Facebookpagina van Run the World en Instagrampagina @runtheworld_schuytgraaf goed in de gaten voor de laatste informatie en leuke winacties.

(advertentie)

(advertentie)

Reacties


Tags assigned to this article:
kindsrun arnhemobstacle arnhemrun the wordl

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.