Wilders kreeg grote bedragen cash geld uit de VS

Wilders kreeg grote bedragen cash geld uit de VS

Selcuk Ozturk kwam er woensdag al mee toen hij aankondigde dat politiek partijen in Nederland ook geen financien uit het buitenland moeten aannemen. Hij noemde zelfs de PVV als voorbeeld dat geldbedragen zou krijgen vanuit de VS. Het is eigenlijk heel vreemd dat partijen in Nederland geld krijgen vanuit het buitenland.

NOS-interview met Hero Brinkman
We hebben het een en ander uitgezocht om geen broodje aap verhaal te delen, want voor je het weet wordt je aangevallen door onze extreem-rechtse vrienden in Nederland. De NOS interviewde Hero Brinkman al destijds.

(advertentie)

(advertentie)

75.000 euro in koffer
Ex-PVV’er Hero Brinkman ging Wilders wel heel ver. In juli 2012 verklaarde hij aan de NOS en de NRC dat Wilders hem heeft laten weten dat er ”grote bedragen geld uit de VS zijn gekomen.” Het ging zelfs om tonnen aan euro’s. Brinkman gaf ook een voorbeeld de Wilders met hem deelde: Wilders zou een keer een koffer hebben ontvangen met 75.000 euro aan cash geld. Dit was afgeleverd aan Wilders.

Wilders vertelde dit zelf 
Wilders vertelde dit destijds aan Hero Brinkman na behandeling van de eerste termijn van  financiering van politieke partijen in Nederland. De fractie van de PVV kreeg volgens Brinkman ook nooit informatie over donaties die aan de stichting van Wilders werden ‘gedoneerd.’

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.