Dierense Boys maakt gehakt van Dinxperlo en stuurt ze naar huis

Na een week extra rust mochten de heren van Dierense Boys 1 in actie komen tegen FC Dinxperlo 5.

(advertentie)

Vorige week waren de mannen uit Dieren helemaal klaar voor de wedstrijd. Uit een inkomend gesprek hoorden ze dat de tegenstander door omstandigheden de wedstrijd op een ander moment wilden spelen. Na dit gesprek is besloten de wedstrijd op een ander moment te spelen.

Winst ondanks afwezigen
Gisterenavond wisten de Boys te winnen ondanks de afwezigheid van belangrijke spelers. Zo was onder andere van de tweelingbroers Cem Zeki en junior Neymar Mehmet niet aanwezig tijdens de wedstrijd. Door het gespeelde spel hebben de aanwezige mannen nauwelijks gevoeld dat er spelers afwezig waren. De aanwezige spelers van gisterenavond: Can Zeki(c), Romano van der Reijden, Timon Markus, Davey van Limbeek, Anthony Vogelaar, Huseyin Profi Elarslan.

Spelers maken gehakt van tegenstander
Om half tien startte de arbiter de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd wist de thuisspelende ploeg de touwtjes in eigen handen te houden. Kort na de start werd de score geopend door de Boys uit Dieren en stond het 1-0. De 25 minuten durende eerste helft eindigde met een score van 7-1. De doelpuntenreeks ging in de tweede helft verder. Na de tweede 25 minuten stond de score op 13-3 en hielden de heren de 3 punten in huis.

Programma Boys 1
Dierense Boys zaalteam 1 is nog niet klaar voor de vrij kortdurende winterstop. op 9 december gaan de heren richting Aalten. Daar moeten ze het opnemen tegen AZSV 1 die nu met 8 gespeelde wedstrijden met 5 punten op de 11 plek staan. Een week later is de laatste wedstrijd die thuis tegen FC Dinxperlo 3 wordt gespeeld. De heren staan nu als koploper op de lijst en worden gevolgd met 1 punt minder door VIOD 2 en Zavodo ’76 3.