VIDEO V.v. Dieren houdt minuut stilte voor overleden Chapecoense spelers

VIDEO V.v. Dieren houdt minuut stilte voor overleden Chapecoense spelers

Sinds afgelopen week is de voetbalwereld in tranen om het vliegtuigongeluk met daarin de spelers van de Braziliaanse club Chapecoense. (foto: vvdieren.nl)

(advertentie)

(advertentie)

Wereldwijd actie
Wereldwijd hebben de mensen uit verschillende landen en verschillende niveaus op hun manier hun steun en respect proberen te uiten. Veelal te zien waren de zogenoemde hastags #Chapecoense #vliegtuigcrash #FIFA #Brazilië met daarin een tekst en beeldmateriaal. Hieronder is het vliegtuig na het ongeluk te zien en ook een van de laatste foto’s van het team.
#RIP Prayers for #Brazil & for the families that lost their loved ones in the #Chapecoense plane crash. Such a tragedy. pic.twitter.com/QxtjfVcWEQ

VV Dieren start met stilte
Na vele profclubs hebben ook al meerdere amateurclubs hun actie voor de crash laten zien. Zo startte het 3e elftal van voetbal vereniging Dieren met een minuut stilte voor de wedstrijd. Het team met onder meer de hoofdsponsor Hasan Usanmaz van Gino’s Grillroom uit Dieren moest het opnemen tegen de koploper Warnsveldse Boys 5. De thuisspelende mannen hebben bijzonder goede wedstrijd gespeeld en hebben de tegenstander verrast met een eindscore van 6-4 in voordeel van Dieren.

(advertentie)

(advertentie)

Gemotiveerd de winterstop in
De heren van V.v Dieren 3 hebben er alles aan gedaan om de laatste wedstrijd voor de winterstop goed af te sluiten. De startende mannen van het team waren alsvolgt: Peter Schrievers, Ahmet Akdogan, Murat Sürmeli, Faruk Özkan, Levent Hündü, Dogukan Çelik, Enes Olgun, Davut Günes, Koray Akdogan, Ahmed Darar en Hüseyin Profi Elarslan. De wissels Emrah Yilmaz, Volkan Bilici, Remy Rutgers en Mehmet Sahan zijn in de tweede helft in actie gekomen.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.