Arnhem gaat voor duurzame en betaalbare huurwoningen

Arnhem gaat voor duurzame en betaalbare huurwoningen

Sociale huurwoningen in Arnhem hebben in 2020 gemiddeld energielabel B. Huren van de grote corporaties stijgen in 2017 niet meer dan de inflatie. De kernvoorraad van sociale huurwoningen blijft minimaal 22.000.

(advertentie)

Speciale doelgroepen
Voor speciale doelgroepen worden maatregelen getroffen, onder andere voor woonwagenbewoners.

Dit staat in de prestatieafspraken voor 2017 die huurdersverenigingen, gemeente en de corporaties Mooiland, Omnia, Portaal, Vivare en Volkshuisvesting samen hebben gemaakt. Deze corporaties bezitten gezamenlijk ca 95% van de Arnhemse corporatiehuurwoningen.

Lees meer via Arnhem.nl 

(advertentie)

Reacties



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.