VIDEO drievoudig wereldkampioen daagt Badr Hari uit om te vechten

VIDEO drievoudig wereldkampioen daagt Badr Hari uit om te vechten

De wedstrijd tussen Rico Verhoeven tegen Badr Hari heeft nog niet eens plaatsgevonden of Badr krijgt de volgende uitnodiging al binnen.

(advertentie)

(advertentie)

De grote dag
Morgen is het dan eindelijk zover, dan is de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Beide heren in topvorm stappen dan in de ring om elkaar het licht uit de ogen de slaan. In de aanloop naar de wedstrijd hebben de heren laten zien hoe zij hun voorbereiding hebben aangepakt. Niet alleen van de vechters maar ook de trainer van Badr Hari, Mike Passenier, hebben we gehoord wat hij denkt en verwacht.

De wedstrijd kijken
Nu nog kaarten regelen voor de wedstrijd is in principe onmogelijk. Alle kaarten zijn helemaal uitverkocht en zit dus tot de nok vol. Het gevecht vindt plaats in Köning-Pilsener-Arena in het Duitse Oberhausen, waar maar liefst 12.000 toeschouwers gaan genieten van de wedstrijd. Voor de mensen die geen kaartje hebben kunnen kopen maar wel de wedstrijd willen zien, dat kan. De betaalzender Ziggo Sport zal op 10 december vanaf 21.45 uur de wedstrijd uitzenden. De bekende presentator Jack van Gelder zal het gaan presenteren.

(advertentie)

(advertentie)

Nieuwe wedstrijd voor Badr
Drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky daagt op zijn manier Badr Hari uit om een potje te vechten. In het filmje maakt hij duidelijk “als Badr wint trek ik mijn handschoenen aan”, zegt de 40-jarige ex kampioen. Vervolgens somt hij wat grote namen op van wie hij allemaal heeft gewonnen. Hij is er zelfs nu nog klaar voor om of Rico Verhoeven of Badr Hari in de ring te ontvangen.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.