PostNL medewerker krijgt de deur gewezen na uitspraken over aanslag in Turkije

PostNL medewerker krijgt de deur gewezen na uitspraken over aanslag in Turkije

PostNL medewerker krijgt de deur gewezen na uitspraken over aanslag in Turkije

(advertentie)

(advertentie)

PostNL heeft de afgelopen dagen en uren veel klachten en vragen gehad over de uitlatingen van een van haar personeelsleden over de aanslag in Istanbul.

Social media stond gloeiend
Een van de personeelsleden van PostNL heeft na de terreuraanslag van afgelopen zaterdag in Istanbul zijn mening geventileerd op social media. Daarin schreef de man uit Zwolle het te betreuren dat er niet nog meer doden waren gevallen tijdens de terreuraanslag.

(advertentie)

(advertentie)

Reactie PostNL
In eerste instantie liet het postbedrijf weten afstand te nemen van de uitspraken. Zondagavond laat liet het bedrijf nog weten dat ze per direct afscheid nemen van de persoon die de uitspraken had gedaan. Met de woorden: “Besluit is dat de chauffeur vanwege de onacceptabele uitspraken niet binnen ons bedrijf past. We nemen per direct afscheid van hem.”ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.