PostNL neemt afstand van uitspraken medewerker over Turkse doden

PostNL neemt afstand van uitspraken medewerker over Turkse doden

Op sociale media is ophef ontstaan over uitspraken die gedaan zijn door een medewerker van PostNL. De Zwollenaar schreef op sociale media het te betreuren dat er niet meer doden waren gevallen bij de terreuraanslag in Istanbul zaterdag. PostNL neemt in een verklaring uitdrukkelijk afstand van de uitspraken.

(advertentie)

‘Jammer dat er maar 29 doden zijn’
De man afkomstig uit Zwolle, die zich op sociale media presenteert als een uithangbord van het bedrijf, deed zijn uitspraken op Facebook onder een artikel van de online krant Metro over de terreuraanslag van PKK/TAK in Istanbul, waarbij 38 mensen om het leven kwamen.

Hij schreef onder het artikel “Jammer dat er maar 29 doden zijn, hadden er veel meer mogen zijn, maar ja??, die 29 komen gelukkig niet hierheen, top“.

Lees verder via DutchTurks.nl

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.