VIDEO Gökhan Saki krijgt antwoord van Rico verhoeven

VIDEO Gökhan Saki krijgt antwoord van Rico verhoeven

Inmiddels is de wedstrijd waar veel mensen lang op hebben moeten wachten achter de rug. Rico Verhoeven is aan het genieten van zijn overwinning en Badr Hari doet er alles aan om snel te herstellen.

(advertentie)

(advertentie)

‘Het gevecht van de eeuw’
Het gevecht tussen Rico en Badr verliep niet helemaal zoals verwacht. Mensen hadden liever een wedstrijd gezien met een knock-out uitslag ongeacht wie er dan naar de grond zou gaan. Wel hebben beide heren richting elkaar uitgesproken dat ze liever een andere wedstrijd hadden willen laten zien. Badr na de wedstrijd: “Zo had ik niet willen verliezen, maar ik denk dat Rico ook niet zo zou willen winnen”. Er is nu al een rematch aangekondigd maar door het herstel van Badr kan er voor alsnog geen datum worden geprikt.

(advertentie)

(advertentie)

Gökhan Saki daagt Rico uit
Het gevecht van deze twee mannen heeft er toe geleid dat meerdere kickboksers/K1 vechters geprikkeld zijn geraakt om de ring in stappen. Zo had de 40-jarige Remy Bonjasky al aangegeven tegen de winnaar van de Rico vs Badr te willen vechten. Nu heeft Gökhan Saki middels social media laten weten voor de tweede keer kampioen te willen worden maar dan nu in een andere gewichtsklasse. Hij heeft via zijn Twitteraccount aan de organisatie van de Glory de vraag gesteld om dit mogelijk te maken, zie berichten hieronder.
Hieronder het antwoord van Rico Verhoeven op de vraag van onder andere Gökhan Saki:

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.