Schokkende beelden van Syrische snipers die op kinderen schieten

Schokkende beelden van Syrische snipers die op kinderen schieten

Scherpschutters van president Asad schoten donderdag ook op kinderen en vrouwen die een wijk in Aleppo probeerden te ontvluchten. De oorlog in Syrie is allang geen oorlog meer waarbij er geen rekening wordt gehouden met vrouwen, ouderen of kinderen. 

(advertentie)

Ontruiming Noord-Aleppo gaat langzaam
De ontruiming in het noorden van Syrie komt langzaam op gang, terwijl soldaten van Asad en Iraanse huursoldaten er alles aan doen om de burgers tegen te houden. Zo zijn er beelden van een bus met kinderen en vrouwen waar op wordt geschoten door snipers.

Vluchtende mensen worden tegengehouden
De pro-Asad groepen doen er alles aan om vluchtende mensen uit Aleppo tegen te houden. Kinderen worden ook niet gespaard. Op onderstaande beelden is te zien hoe kinderen angstig proberen weg te komen, terwijl de auto waarin ze reden wordt beschoten.


(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.