VIDEO Achterhoeker zingt en speelt voor zijn Turkse vrienden

VIDEO Achterhoeker zingt en speelt voor zijn Turkse vrienden

De wereldwijd bekende ‘Kiss Kiss” van de Turkse zanger Tarkan nu ook door de achterhoeker Yuri Sohilait.

(advertentie)

(advertentie)

De alles-in-een-man Yuri
Als de vrienden van Yuri hem proberen te omschrijven komen de volgende woorden en zinnen naar buiten. Onze Yuri: “Gek, speciaal, bijzonder, vlaggen-man, turner, gestoord, prachtmens, charmeur, boer, Achterhoekse-Indo, hartendief, onvergetelijk, de man die alles kan met muziek(instrumenten), niets is onmogelijk”. Dit zijn enkele woorden en zinnen hoe Yuri wordt omschreven.

Muziek is zijn alles
Yuri is iemand die niet stil kan zitten, houdt van muziek en sporten en staat altijd klaar voor zijn vrienden. Zo omschrijven twee van zijn vrienden Yuri nog van het MBO in Doetinchem. Yuri en stilzitten is onmogelijk. Zelfs als hij ‘rustig’ op een stoel(met armleuningen) zit, kan hij ineens met zijn benen de lucht in gaan en een soort handstand op de stoel te laten zien. Ook vindt hij het soms te verleidelijk om een (lantaarn)paal of iets wat erop lijkt ‘zomaar’ voorbij te lopen, hij moet dan een trucje doen, een ‘vlaggenman’ worden. Zie hieronder het voorbeeld.

Yuri’s studio
In het studio, eigenlijk gewoon zijn slaapkamer, van Yuri kom je veel tegen. Van drumstel, gewichten tot een parkiet. Nu heeft hij op verzoek van meerdere vrienden een Turkse gitaar, een Saz, geleend. Na het stemmen van de saz heeft hij voor iedereen maar vooral zijn Turkse vrienden met daarin speciaal voor Emrah een filmpje gemaakt. Bekijk hieronder de beelden.
(advertentie)

(advertentie)

Bekijk meer op zijn eigen social media account

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.