Arnhemse rapper Bilal Budak lanceert eigen muziek label

by AMS97531A123 | 17 december 2016 12:06

De Arnhemse rapper/producer Bilal Budak[1] lanceert op begin januari 2017 zijn gloed nieuwe muziek label genaamd: Genjutsu Entertainment. Het label geeft nieuwe opkomende artiesten met talent een kans om zich te ontwikkelen en te groeien. Genjutsu letterlijk vertaald betekent: Illusiekunde, dit staat voor de illusie die bij artiesten gevormd wordt en daarvan wordt werkelijkheid gemaakt.

[2]

(advertentie)

Succesvol in afgelopen jaren
De afgelopen jaren waren al behoorlijk succesvol voor de Arnhemse rapper[3], zijn dagelijkse bezigheden varieerden van het samenwerken met jonge talenten tot beats maken en produceren. Wanneer de kans zich voordeed om hier een eigen bedrijf van te maken greep hij deze direct. Genjutsu Entertainment staat voor een nieuwe start met vele kansen en mogelijkheden.

Genjutsu Entertainment nu al een begrip
Het Label bestaat momenteel uit één artiest en verschillende contacten waaronder beatmakers en muzikanten. De muziek van het label wordt geproduceerd, gemixed en gemasterd in de ‘Buro Propz’ studio. in samenwerking met Cactus Mint, Melody Nicole en Met beats van o.a. Denis On The Keys, Sensei Beats en Projutser. Één van de nummers genaamd: ‘Wat als ik wakker ben’ wordt als eerste uitgebracht op spotify en itunes.


[4]

(advertentie)

Endnotes:
  1. Bilal Budak: https://haberarnhem.nl/bekende-rapper-uit-arnhem-komt-met-nieuwe-track/
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  3. Arnhemse rapper: https://haberarnhem.nl/bekende-arnhemse-rappers-schrijven-rapnummer-met-vluchtelingen/
  4. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/12/17/arnhemse-rapper-bilal-budak-lanceert-eigen-muziek-label/