Man voor zijn huis in Het Broek neergestoken, dader vlucht weg

Man voor zijn huis in Het Broek neergestoken, dader vlucht weg

In de Arnhemse wijk Het Broek  in de Valckenierstraat is zondagavond een man neergestoken, door een ‘onbekende’ dader. Het slachtoffer werd voor zijn eigen woning neergestoken volgens de politie. Waarom het slachtoffer werd neergestoken is ook nog onduidelijk. (foto: screenshot OmroepGelderland)

Ernstige verwondingen bij slachtoffer
De man met ernstige verwondingen werd in de deuropening van zijn eigen woning neergestoken. De verwondingen bij het slachtoffer waren zo erg dat hij direct naar ziekenhuis werd gebracht. Een traumahelikopter werd ook zelfs opgeroepen.

 

 

Dader nog niet gepakt
De dader is meteen na zijn aanval gevlucht en wordt gezocht door de politie. Of de dader een bekende is van het slachtoffer is ook niet bekend gemaakt. De politie heeft met man en macht gezocht naar de dader, maar heeft niemand kunnen aanhouden.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.