Tercan Catering gaat in Kronenburg Turkse pizza´s verkopen voor Serious Request

’24 Tercan Catering’ is gespecialiseerd in Turkse gerechten en hapjes. Het bedrijf maakte onlangs bekend dat het aanstaande woensdag Turkse pizza´s gaat verkopen voor het goede doel. Het idee komt van een 21-jarige zorgstudent (Karahan) van het Rijn Ijssel College in Kronenburg. In opdracht van de school moesten alle studenten een goededoel-actie bedenken. Karahan (21) bedacht toen het idee om met haar zwager Turkse pizza’s te verkopen op school om te doneren voor Serious Request.

(advertentie)

Pizza’s verkopen voor goede doel
Tercan Catering (familie van Karahan) zal op verzoek  verse Turkse pizza´s verkopen op locatie bij het Rijn Ijssel College in Kronenburg. Bewoners die interesse hebben in een verse Turkse pizza, kunnen tussen 15:00 uur en 18:00 uur langskomen. Alle inkomsten van deze middag zullen overgedragen worden aan de actie van Serious Request.

Wat is Serious Request?
Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voor de kerstdagen sluiten drie 3FM DJ’s zich zes dagen lang op in een glazen radiostudio ergens op een plein in een Nederlandse stad. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen.




No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights