Arnhemmer Atalay Mutlu krijgt prestigieuze sport award voor beste organisatie

Arnhemmer Atalay Mutlu krijgt prestigieuze sport award voor beste organisatie

FIFA match agent en KNVB spelersmakelaar Atalay Mutlu heeft maandag tijdens de ’15e Turkije Sport Awards’ in Istanbul de ‘The Best Organization 2016’ award gewonnen. Deze prestigieuze award wordt al 15 jaar gegeven aan de beste sporters, elftallen, journalisten en sportorganisaties van dat jaar.

Een miljoen 314 duizend sportliefhebbers stemden op zijn of haar favoriete kandidaat in Turkije in eenendertig verschillende categorieen. Voetbalclub Besiktas haalde de meeste awards binnen, waaronder die voor beste team, beste voorzitter, beste trainer en aanvoerder Oguzhan Ozyakup.

Award voor Atalay Mutlu
Arnhemmer Atalay Mutlu kreeg zijn prijs in ontvangst door de voorzitter van de Turkse topclub Fikret Orman. Op de foto’s is goed te zien hoe trots Mutlu is op zijn award die hij kreeg in het Hilton Istanbul Bomonti hotel.

Andere bekende voetbalwinnaars
Andere opvallende voetbalprijswinnaars waren:  Erdal Torunoğulları voor beste bestuurslid van het jaar, Oğuzhan Özyakup voor voetballer van het jaar,  Cüneyt Çakır voor beste scheidsrechter, Ricardo Quaresma voor beste buitenlandse voetballer en talent van het jaar Emre Mor.


(advertentie)



52 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights