PvdA-Kamerlid Emre Ünver komt weer met anti-Turkije vragen

PvdA-Kamerlid Emre Ünver komt weer met anti-Turkije vragen

Na het afscheid van PvdA-leider Samsom moest hij zijn zetel inleveren aan Emre Ünver uit Amsterdam (eerstvolgende op lijst van kandidaten). Emre Ünver stond eerder al bekend om zijn anti-Turkije uitspraken en deed daar onlangs nog een schepje bovenop. 


NOS-blokkade in Turkije
PvdA’er Emre Ünver en zijn collega Maij vonden het niet kunnen dat de Turkse overheid NOS.nl had geblokkeerd om zo de beelden over de aanslag op de Russische Ambassadeur te blokkeren. Deze waren namelijk gewoon online op de website van de NOS. Volgens Emre Ünver en Maij was dit censuur en een ongeoorloofde inmenging door de Turkse overheid in de persvrijheid.

‘Kritische vragen over Turkije’
Waarom Emre Ünver het weer nodig vond om Turkije en de Turkse overheid aan te vallen is niemand duidelijk. Hij is pas sinds kort Kamerlid geworden en het eerste waar hij aan denkt is het stellen van ‘kritische vragen’ aan Minister Koenders over de houding van Turkije inzake het tonen van gruwelijke beelden van de aanslag.

Wie is Emre Ünver ?
Mocht je Emre Unver nog niet kennen en willen weten hoe hij denkt over Turkije, Erdogan en de gesponsorde GeziPark-rellen kijk dan naar deze beelden:

Pluspunt over Emre Ünver
Een pluspunt voor de Nederlandse Turken is dat we maar tot maart 2017 rekening moeten houden met dit soort uitingen van PvdA’er Emre Ünver. De partijtop is namelijk ook niet echt positief over hem; Hij staat Godzijdank namelijk op een onverkiesbare plek (37) op de concept-kandidatenlijst van de PvdA voor de Tweede Kamerverkiezing van 15 maart 2017.




60 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights