Al dagen niets vernomen van 17-jarige Bilal

Al dagen niets vernomen van 17-jarige Bilal

De 17-jarige Bilal al dagen vermist. Hij is uit met onbekende bestemming huis vertrokken en sindsdien is er niets meer van hem vernomen.
(advertentie)

Bilal Faik
Bilal Faik uit Leerdam is sinds afgelopen woensdag, 21 december, niet meer gezien. Hij heeft een licht getinte huid en stijl haar met opgeschoren zijkanten. Bovenop is het haar iets langer en de scheiding is geschoren. Hij is gekleed in een zwart trainingspak met een roze en een witte streep bij de mouwen en de broek. Bilal draagt witte Airmax Nikes,zo laat de politie weten.

foto politie.nl

Signalementen Bilal
De 17-jarige Bilal is geboren op 21 december 1999. Hij is net 17 jaar en is ongeveer 1,70 meter lang. Hij heeft zwart haar en heeft bruine ogen. Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.