Sylvana Simons vindt homo-emancipatie opeens belangrijk en vertrekt bij DENK

Sylvana Simons vindt homo-emancipatie opeens belangrijk en vertrekt bij DENK

Sylvana Simons heeft het helemaal gehad bij de politieke beweging DENK. Samen met haar ‘mattie’ Ian van der Kooye stappen ze per direct op bij DENK. De twee hadden stiekem al een partij opgericht om mee te doen aan de verkiezingen. Of Kuzu en Co op de hoogte waren van het vertrek van ‘FC Suriname’ is niet bekend!Sylvana Simons bracht dit nieuws vandaag naar buiten in een interview met De Volkskrant. Sylvana heeft inmiddels dus ook al een nieuwe partij opgericht (Artikel 1) en gaat hiermee mee doen aan de verkiezing van 17 maart 2017.

In een verklaring aan de Volkskrant komt ze met een verhaal over homo-emancipatie en de steun van de partijleiding aan haar na haar dreigementen.

Niet heel erg geloofwaardig allemaal. Het nieuws werd vrijdagnacht openbaar en zorgde direct al voor felle reacties. Sylvana wilde niet dat DENK het nieuws naar buiten zou brengen, en kwam zelf met deze boodschap. Bij DENK was het bij de bekendmaking nog vrij rustig en lijkt het alsof ze niet wakker liggen van haar vertrek.


Reacties2 comments

Write a comment
  1. diamonds in choices } 1 november, 2017, 03:22

    This does interest me

  2. legacyofdiscordhacktool 31 oktober, 2017, 10:43

    yahoo got me here. Cheers!

Only registered users can comment.