Elsweide begint na de winterstop meteen tegen de koploper

by AMS97531A123 | 2 januari 2017 09:00

De ploeg van trainer Rasid Gunes presteert beter in de tweede periode van de competitie, ondanks veel blessuregevallen. Elsweide staat op dit moment zesde in de vijfde klasse met 19 punten uit 13 wedstrijden.  (foto: HetGelderseVoetbal.nl[1])


[2]

(advertentie)

Veluwezoom eerste tegenstander
Zondag 12 februari 2017 komt koploper Veluwezoom naar Arnhem voor de uitwedstrijd tegen Elsweide. Veluwezoom is op dit moment eerste met 34 punten en heeft ook in de tweede periode alles gewonnen (15 punten). Elsweide staat in de tweede periode (belangrijk voor periodetitel) tweede achter koploper Veluwezoom met maar drie punten achterstand. Het duel tegen Veluwezoom is hierdoor belangrijker dan ooit.

De ploeg van trainer Rasid Gunes presteert met de week beter en lijkt dat ook lang vol te kunnen houden. Van de laatste vijf wedstrijden werd er alleen thuis ongelukkig verloren van CHRC (0-3) en pakte de ploeg veel punten. Als het elftal net zo goed presteert in de laatste weken zal het zeker kans maken tegen Veluwezoom.

De spelers genieten op dit moment nog nog van hun welverdiende winterstop. Of de belangrijke spelers dan ook allemaal direct fit zullen zijn is nog maar de vraag.


[3]

Endnotes:
  1. HetGelderseVoetbal.nl: http://hetgeldersevoetbal.nl/
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  3. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/01/02/elsweide-begint-na-de-winterstop-meteen-tegen-de-koploper/