Reina hangt vol met camerabeelden, en toch is de terrorist niet zichtbaar

Reina hangt vol met camerabeelden, en toch is de terrorist niet zichtbaar

De ‘IS-terrorist’ die een aanslag pleegde tijdens nieuwsjaarnacht in Istanbul, waarbij 39 mensen om het leven kwamen, is toch iets beter getraind dan een bekeerde moslim die eventjes gaat vechten voor de IS, aldus een bron van HaberArnhem bij een internationale inlichtingendienst.


7 minuten lang ongestoord mensen neerschieten
De ‘IS-terrorist’ in Istanbul was 7  minuten lang bezig met het neerschieten van mensen om zoveel mogelijk mensen dodelijk te treffen. Dit deed hij vrij kalm en koelbloedig zonder dat hij werd tegengehouden. Zonder hulp van binnenuit was zijn actie natuurlijk minder geslaagd.

Reina hangt vol met cameras
Het vreemde aan de aanslag in Istanbul is dat club Reina goed beveiligd was en vol zit met camera’s. Zelfs als je naar de WC gaat in deze bekendste nachtclub van Istanbul wordt je opgenomen. Het is dus daarom vreemd dat er geen camerabeelden zijn van deze ‘IS-terrorist’ waarbij hij goed te zien is. Of mochten we hem niet zien, zodat we heel verbaasd moesten reageren als als we zijn selfie-beelden zouden zien.

Groen licht om aanslag te plegen
De ‘IS-terrorist’ krijgt volgens experts ‘groen licht’ om zijn aanslag te plegen, als duidelijk wordt dat hij niet wordt gevolgd. Vandaar dat hij ook selfie maakt met beelden die ook door anderen gescreend worden . Dezelfde mensen zorgden er dan voor dat deze beelden de hele wereld zouden bereiken, vanwege machtsverhoudingen tussen de verschillende geheime diensten die het in Istanbul redelijk druk hebben met elkaar.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.