Ramon Barends maakt zich druk om ´geheime meeting´ gemeenteraad

Ramon Barends maakt zich druk om ´geheime meeting´ gemeenteraad

Ramon Barends is bekend in Arnhem en daarbuiten. De leider van (ONP) PSP´92 heeft weer iets gevonden om over te klagen.  De redactie van HaberArnhem kreeg ook een persbericht van Ramon Barends over een geheime meeting van de gemeenteraden van Arnhem en Nijmegen. (foto: screenshot youtube)

‘Geheime meeting Arnhemse raad’
Zo geheim was deze meeting niet, omdat iedereen op de hoogte was. De Arnhemse raad had namelijk een raadsactiviteit met de gemeenteraad van Nijmegen. Zo een bijeenkomst is wel vaker georganiseerd door beide gemeenteraden, waar alleen politici bij zijn. De bijeenkomst is ook niet georganiseerd voor inwoners uit beide steden.
Ramon Barends is weer woedend
Ramon Barends is zo woedend dat hij er niet bij mocht zijn dat hij met een WOB-verzoek komt en een klacht. Ondanks dat niemand in het openbaar durft te reageren, kunnen we met 100% zekerheid bevestigen dat geen enkele Arnhemse fractie in Arnhem Ramon Barends serieus neemt.  ‘Namens de PSP’92 vraag ik om geïnformeerd te worden over de tot stand koming van deze activiteit, de uitgewisselde informatie tijdens de bijeenkomst en de verslaglegging.‘, aldus Barends.

Wie is Ramon Barends
Voor de niet kenners van Ramon Barends; Hij is al jaren aanwezig tijdens openbare vergaderingen en bijeenkomsten in de gemeenteraad. Zonder dat hij een officiele functie heeft in de gemeenteraad van Arnhem. Omdat de bijeenkomsten en borrels vaak openbaar zijn, lijkt het alsof Ramon Barends full-time in dienst is van de gemeente, terwijl hij vrijwillig de keuze maakt om overal bij te zijn. Hij heeft ook zonder succes meegedaan aan lokale verkiezingen in Nijmegen.

Zijn verzoeken en klachtbrieven worden altijd wel serieus genomen en officieel in behandeling genomen door de griffie of burgemeester. Net zoals dat het geval is met verzoeken en brieven van andere instellingen in Arnhem.
Reacties


Tags assigned to this article:
college arnhemcollege nijmegenPsp 92ramon barends