Boxing By Kasap levert eerste Arnhemse bokskampioen van 2017

Boxing By Kasap levert eerste Arnhemse bokskampioen van 2017

De Arnhemse boksschool Boxing By Kasap heeft Arnhem weer als sportstad op de kaart gezet. De leerling van bokstrainer Sayit Yanik, Lars ´Untouchable´ Joppe, werd Zuid Nederlands Kampioen in Voerendaal tijdens de ‘The Furenthela War’ 
Zuid Nederlands Kampioen 2017
Arnhemmer Lars Joppe (gewichtsklasse tot 81kg) traint al een tijdje bij Boxing By Kasap en speelde zijn eerste officiele wedstrijd tegen een ervaren bokser die al acht wedstrijden had gespeeld. In de eerste ronde van de bokswedstrijd had Lars het zwaar. Hij wist namelijk niet wat hem te wachten stond. Een bloedneus was ook direct het gevolg van de zware stoten van zijn tegenstander.

Wakker na eerste ronde
In de tweede en derde ronde werd de Arnhemse bokser pas echt wakker. Volgens zijn trainer Yanik liet hij toen pas zien waarvoor hij al die tijd had getraind. Lars zorgde met gerichte stoten dat zijn tegenstander goed werd geraakt en niet in de buurt kwam van hem. Hierdoor won hij de tweede en derde ronde overtuigend.

Hij werd ook direct uitgeroepen tot Zuid Nederlands kampioen. Boksschool Boxing By Kasap presteert prima en zorgt ervoor dat Arnhem steeds vaker genoemd wordt als boksstad in Nederland.
Reacties