VIDEO Man doet verdwijntruc met telefoon en denkt slim te zijn

VIDEO Man doet verdwijntruc met telefoon en denkt slim te zijn

Hij loopt een telefoon zaak in en stuurt de werknemer met een vraag richting het magazijn een dan grijpt hij zijn kans.
Verdwijntruc
De man die hieronder op de beelden te zien is, dacht heel erg slim te zijn. Hij kwam een telefoonzaak in Maasdriel binnen met een vraag over een specifiek toestel. Hierop dacht de medewerker even snel naar het magazijn te gaan om zo het toestel voor de klant op te halen. Terwijl hij de deur van het magazijn opent loopt zijn collega al bellend door de winkel. Net na dat moment pakt de klant een telefoon die op de balie lag en stopt deze in zijn jas. Vervolgens loopt hij richting de uitgang met de mededeling dat hij zijn portemonnee moet halen.

Duidelijke beelden
De man die de telefoon heeft meegenomen dacht heel slim te zijn. Waarschijnlijk is hij zich niet bewust dat hij nu heel duidelijk op beeld staat. Zijn kleding en toch wel opvallende schoenen zouden er wellicht voor kunnen zorgen dat hij wordt gevonden. Ken jij hem of denk je meer te weten over deze zaak, laat het dan zo snel mogelijk weten aan de politie. De tips zijn welkom op het nummer: 0800-6070
Reacties


Tags assigned to this article:
BureauGLDDiefstalMaasdrieltelefoonzaak