Sylvana Simons moet DENK 30.000 euro terugbetalen vanwege contractbreuk

Sylvana Simons moet DENK 30.000 euro terugbetalen vanwege contractbreuk

Sylvana Simons heeft nu toch echt een probleem. De ex-DENK’er moet een schadevergoeding van 30.000 euro gaan betalen als het aan de mannen van DENK ligt, aldus berichtgeving in de NRC


Sylvana Simons dacht slim te zijn door DENK opeens te verlaten en Artikel 1 in het geheim op te richten met haar campagnevriend Ian nog wat. De ex-campagne medewerkers van DENK moet ook 40.000 euro terugbetalen.Volgens de NRC bevestigde Kuzu dat DENK 30.000 euro aan schadevergoeding eist vanwege contractbreuk.

Ook zou Simons het relatiebeding, het concurrentiebeding, en de geheimhoudingsplicht in het contract hebben geschonden. Of Sylvana dit kan gaan betalen is niet bekend. De rechter moet uiteindelijk bepalen of Simons en hoeveel Simons terug moeten betalen vanwege schending van de gemaakte afspraken.

Eerder maakten ze al bij DENK bekend dat Sylvana financieel werd ondersteund en een auto had gekregen van de partij om haar werk te kunnen doen. Het is dus ook juridisch gezien nogal fout wat Sylvana en Co hebben gedaan.
Reacties