BEELDEN DENK maakt slinger Zutphen, Doesburg en Zevenaar en trekt massaal de aandacht

BEELDEN DENK maakt slinger Zutphen, Doesburg en Zevenaar en trekt massaal de aandacht

Veel bekende gezichten tijdens campagneslinger van bewegingdenk. Afgelopen zaterdag maakte de mensen van DENK een slinger door Zutphen, Doesburg en sloten af in Zevenaar.

Campagneslinger Zutphen
De mensen van de politieke partij DENK zijn volop bezig met het voeren van campagne. Meest opvallende is dat, waar ze ook komen, elke zaal geheel vol zit met geïnteresseerde mensen. Afgelopen zaterdag hebben zij de start gemaakt in Zutphen daarna naar Doesburg en afgesloten in Zevenaar. Zo was onder andere Ilhan Kayhan (zie foto’s)in Zutphen van de partij. Kayhan woonachtig in Zutphen maar al ruim 13 jaar een begrip in Arnhem onder de naam Picasso Administratie & Belastingadviseurs. Hieronder een foto van Ilhan Kayhan en partijvoorzitter Selçuk Öztürk.

Selçuk öztürk & Ilhan Kayhan (Picasso)

Doesburg
Na de start in een volle zaal in Zutphen, ging Selçuk Öztürk door naar een volle zaal in Doesburg. Met in het begin het verhaal over het ontstaan van de partij. De naam DENK is staat in het Nederlands uiteraard voor het ‘denken’ maar het het in het Turks ook een betekenis. Denk betekent in het Turks ‘gelijk’. Dit is ook de boodschap die zij willen meegeven voor de toekomst.

Afsluiting in Zevenaar
De afsluiting van de campagneslinger vond plaats in Zevenaar. Overigens was dit ook de locatie waar zowel lijsttrekker van DENK, Tunahan Kuzu als partijvoorzitter en kandidaat namens DENK elkaar troffen. Na een lange dag startten de heren met een hapje eten om vervolgens de mensen in Zevenaar te spreken. Na de aftrap van Ayhan Arslantas heeft eerst Özturk het woord gevoerd en vervolgens Rabia Karaman(kandidaat vanuit Arnhem) zichzelf voorgesteld. Vervolgens kwam de lijsttrekker Tunahan Kuzu aan het woord. Tijdens deze avond zijn er veel vragen gesteld, die een voor een door de aanwezigen zijn beantwoord. De aanmeldingen bij de partij stijgen opmerkelijk. Zo heeft een aantal jongeren gemeld na de meeting lid geworden te zijn.

Hieronder enkele beelden van de campagneslinger die georganiseerd is door onder andere Ayhan Arslantas uit Zevenaar en Ilhan Kayhan eigenaar Picasso en tevens ook voorzitter van de moskee in Zutphen.
Reacties