Vitesse organiseert 3-daagse voetbalkamp voor de kleintjes

Vitesse organiseert 3-daagse voetbalkamp voor de kleintjes

De Arnhemse voetbalclub Vitesse organiseert een 3-daagse voetbalkamp voor jonge voetballers die daar interesse in hebben. De Vitesse voetbalschool is er voor iedere voetbalfanaat van zes tot en met 14 jaar. Deze voetbalkampen worden al jaarlijks georganiseerd en zorgen ervoor dat kinderen hun voetbalkwaliteiten professioneel kunnen ontwikkelen.
3-daagse voetbalkamp
Op 27,28 februari en 1 maart kunnen jonge voetballers trainen als een Vitesse speler. Deze voetbalkamp van Vitesse kost natuurlijk ook wat, gezien alles wat georganiseerd moet worden. Voor maar 199 euro kun je drie dagen lang als Vitesse speler trainen.

Echte Vitesse-training
Behalve de echte ‘Vitesse-trainingen’ krijg je ook een certificaat, een Vitesse-voetbalkampshirt, Vitesse-cadeau, sportlunch en wordt je natuurlijk gevolgd door Vitesse-trainers en scouts.

Voor meer informatie en inschrijving kun je de website van Vitesse bezoeken: Vitesse.nl/voetbalschool
Reacties


Tags assigned to this article:
jeugd vitesseopleiding vitessevitesse voetbalkamp