BEELDEN Telegraaf-verslaggever staat voor paal na weigering DENK

BEELDEN Telegraaf-verslaggever staat voor paal na weigering DENK

De heren van DENK hadden voldoende ondersteuningsverklaringen binnengehaald om mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

2039 ondersteuningsverklaringen
Dankzij tientallen vrijwilligers wist de partij 2039 ondersteuningsverklaringen binnen te halen, wat ruim voldoende was om in alle Nederlandse kieskringen mee te doen. Hierdoor krijgt DENK net als alle grote partijen ook zendtijd op televisie.Verslaggever Telegraaf staat voor paal
Een ‘onbekende’ Telegraaf-verslaggever probeerde ook ‘nieuws’ te maken door tijdens een opname van DENK TV vragen te stellen aan de heren en Gladys. De verslaggever was verbaasd toen hij van iedereen een ‘NEE’ kreeg te horen. Check de beelden!

Reacties