Turkse halay-feest of Arabische-dansfestijn tijdens Koningsdag in Arnhem kan ook

Turkse halay-feest of Arabische-dansfestijn tijdens Koningsdag in Arnhem kan ook

Op woensdag 26 en donderdag 27 april 2017 viert Arnhem ook Koningsdag 2017. De gemeente is ook druk bezig met de voorbereidingen ervan. In een verklaring geeft de gemeente aan dat het ook dit jaar een fantastisch evenement van wil gaan maken. 
Afghaanse evenement of Turkse Halay-feest
Dat kan dan ook alleen als je op tijd iets aangeeft bij de gemeente. Mocht je een Afghaanse evenement of een Turkse dansfeest willen organiseren tijdens Koningsdag neem dan tijdig contact op met de gemeente. De Koning is tenslotte van ons allemaal. Voor 10 februari 2017 moet je een vergunning aanvragen bij de gemeente. De aanvraag en de bijlagen, inclusief programmering van de podia moeten voor 10 februari 2017 bij de gemeente binnen zijn.

10 februari 2017 is deadline
Mocht je 10 februari 2017 niet redden? Geen paniek! In 2018 is er weer een Koningsdag, omdat de gemeente na 10 febrauri 2017 aanvragen niet in behandeling zal nemen.

Bij vragen kun je contact opnemen met de gemeente door een mail te sturen naar koningsdag@arnhem.nl of door meer te lezen via het aanvragen van een evenementenvergunning.
Reacties