Scooterrijdster vliegt over de kop bij aanrijding Eusebiusbuitensingel

Scooterrijdster vliegt over de kop bij aanrijding Eusebiusbuitensingel

Een scooterrijdster is maandagavond zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto op de Eusebiusbuitensingel in Arnhem. Na het ongeval werd de gewonde dame direct gebracht naar het ziekenhuis.
Over de kop
Volgens een verslaggever van HaberArnhem die ter plekke was reed de scooterrijdster door, zonder te stoppen voor de auto. Mogelijk heeft ze de auto niet gezien. Ze vloog over de kop en kwam neer op de voorruit van de auto.

Gevaarlijke oversteek
Bij GGD aan de Eusebiusbuitensingel ìs het vaker oppassen voor voetgangers en fietsers. Auto’s komen van beide richtingen en de fietspad is een belangrijke ader naar de binnenstad van Arnhem, waardoor het altijd heel druk is.

Hoe het met de scooterrijdster gaat is nog onduidelijk.
Reacties