BMW Ekris uit Arnhem maakt droom waar van 7-jarige Yiğit

BMW Ekris uit Arnhem maakt droom waar van 7-jarige Yiğit

BMW-dealer Ekris uit Arnhem en medewerker Sinan Algan hebben de droom van een kleine Turkse jongen waargemaakt.  Een BMW i8 , ter waarde van 145.000 euro, van BMW-dealer Ekris uit Arnhem werd speciaal naar Venray gereden door Sinan Algan om een droom van Yigit uit te laten komen.

Klik hier om te doneren.

Zeldzame vorm van kanker
Yigit
is een 7-jarige jongen en vecht al drie jaar tegen een zeer zeldzame agressieve vorm van kinderkanker, genaamd Neuroblastoom. Een langdurige behandeling in in het Prinses Maxima Centrum ging eerst de goede kant op totdat na medisch onderzoek vastgesteld werd dat  alsnog onrustige cellen in het beenmerg van Yigit werden gesignaleerd . Volgens de artsen zou Yigit in aanmerking komen voor een behandeling in de Children’s Hospital of Philadelphia in de VS.
VGZ werkt niet mee
Helaas gaat dit (nog) niet direct door omdat Zorgverzekeraar VGZ weigert om de kosten van de behandeling van 2,7 miljoen euro te vergoeden. Vanuit heel Nederland zijn er daarom acties gestart om dit bedrag met donaties bij elkaar te brengen. De teller staat op dit moment op 35.474 euro.

Leuke actie van Sinan Algan
Arnhemmer Sinan Algan wilde aandacht vragen voor de situatie van de kleine jongen en wilde hem ook een leuke dag bezorgen. Hij wist dat Yigit een fan was van de nieuwste BMW i8 en legde een verzoek neer bij BMW Ekris om Yigit een middag rond te rijden. Yigit ging hierdoor een hele middag op stap met de fraaie sportauto. Het zusje en broertje van Yigit mochten ook meerijden.

Klik hier om te doneren

Help mee en doneer
Ook jij kunt Yigit helpen door een bijdrage te storten op een rekening om het bedrag van 2,7 miljoen euro zo snel mogelijk te bereiken, voordat het te laat is. Samen kunnen we veel meer bereiken in Nederland, dan dat we denken.
ReactiesRelated Articles

13-jarige Whitney Westrik uit Arnhem vermist

Het meisje is twee dagen geleden voor het laatst gezien. Ze droeg op de dag van haar verdwijning een rode

13 doden na val bus met kinderen in kanaal

Zondag is een bus met passagiers, waarvan vooral scholieren, in een kanaal terecht gekomen. Hierbij vielen maar liefst 13 doden

Leuke nieuwjaarswens van bekende Arnhemse theatermaker

De bekende Arnhemse theatermaker en regisseur maakte via social media bekend hoe ze denkt over 2016. ‘Ik wens iedereen een