BMW Ekris uit Arnhem maakt droom waar van 7-jarige Yiğit

by AMS97531A123 | 8 februari 2017 21:38

BMW-dealer Ekris uit Arnhem en medewerker Sinan Algan hebben de droom van een kleine Turkse jongen waargemaakt.  Een BMW i8[1] , ter waarde van 145.000 euro, van BMW-dealer Ekris uit Arnhem werd speciaal naar Venray gereden door Sinan Algan om een droom van Yigit uit te laten komen.

Klik hier[2] om te doneren.

Zeldzame vorm van kanker
Yigit
is een 7-jarige jongen en vecht al drie jaar tegen een zeer zeldzame agressieve vorm van kinderkanker, genaamd Neuroblastoom. Een langdurige behandeling in in het Prinses Maxima Centrum ging eerst de goede kant op totdat na medisch onderzoek vastgesteld werd dat  alsnog onrustige cellen in het beenmerg van Yigit werden gesignaleerd . Volgens de artsen zou Yigit in aanmerking komen voor een behandeling in de Children’s Hospital of Philadelphia in de VS.

[3]


VGZ werkt niet mee
Helaas gaat dit (nog) niet direct door omdat Zorgverzekeraar VGZ[4] weigert om de kosten van de behandeling van 2,7 miljoen euro te vergoeden. Vanuit heel Nederland zijn er daarom acties gestart om dit bedrag met donaties bij elkaar te brengen. De teller staat op dit moment op 35.474 euro.

Leuke actie van Sinan Algan
Arnhemmer Sinan Algan wilde aandacht vragen voor de situatie van de kleine jongen en wilde hem ook een leuke dag bezorgen. Hij wist dat Yigit[5] een fan was van de nieuwste BMW i8[6] en legde een verzoek neer bij BMW Ekris om Yigit een middag rond te rijden. Yigit ging hierdoor een hele middag op stap met de fraaie sportauto. Het zusje en broertje van Yigit mochten ook meerijden.

Klik hier[2] om te doneren

Help mee en doneer
Ook jij kunt Yigit helpen[7] door een bijdrage te storten op een rekening om het bedrag van 2,7 miljoen euro zo snel mogelijk te bereiken, voordat het te laat is. Samen kunnen we veel meer bereiken in Nederland, dan dat we denken.

[8]


Endnotes:
  1. BMW i8: https://dealer.bmw.nl/ekris-arnhem/nl_NL/index.html?uncert
  2. Klik hier: http://www.stichtingyigit.nl/campaigns/stichting-yigit/
  3. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  4. VGZ: http://haberarnhem.nl/zorgverzekeraar-vgz-wil-cruciale-behandeling-yigit-7-niet-vergoeden/
  5. Yigit: http://www.stichtingyigit.nl/
  6. BMW i8: https://dealer.bmw.nl/ekris-arnhem/nl_NL/index.html?uncert
  7. Yigit helpen: http://www.stichtingyigit.nl/
  8. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/02/08/bmw-ekris-uit-arnhem-maakt-droom-waar-van-7-jarige-yigit/