BEELDEN Grote vechtpartij op school Hoofddorp gefilmd

BEELDEN Grote vechtpartij op school Hoofddorp gefilmd

De lokale Badr Hari’s en Rico Verhoeven’s hebben dinsdag 7 februari voor een grote vechtpartij gezorgd bij het Haarlemmer Lyceum in Hoofddorp. Verschillende leerlingen van deze middelbare school zijn met elkaar op de vuist gegaan. Volgens verschillende bronnen ging het om een gestolen jas van het merk Canada Goose.





Vechtpartij begon tussen twee leerlingen
De vechtpartij ging tussen twee leerlingen totdat twee anderen van ‘buiten’ zich ook ermee gingen bemoeien. Toen was het helemaal chaos, omdat anderen zich er ook mee bemoeiden. Op klaarlichte dag werd de vechtpartij onder toeziend oog van tientallen leerlingen voortgezet. Leerlingen schopten en sloegen elkaar zonder ook maar enigszins rekening te houden met de gevolgen. Zie heftige beelden.

Leerling in klas filmt alles
Een leerling van een andere klas maakte unieke beelden van de vechtpartij die inmiddels ook al uitgezonden zijn door de Telegraaf. Het filmpje duurt 33 seconden en is veelzeggend. Na 33 seconden wordt de leerling gewaarschuwd door een juffrouw om te stoppen met filmen.

Volgens de eerste berichten zijn er geen mensen opgepakt door de politie. Wel zijn een aantal leerlingen geschorst door het Haarlemmer Lyceum. Wat hun rol prescies is geweest bij de vechtpartij is niet bekend.






Geverifieerd door MonsterInsights