Ontwerper duurzaam zwembad Valkenhuizen is bekend

Ontwerper duurzaam zwembad Valkenhuizen is bekend

Het bureau Hooper Architects uit het Brabantse Oosterhout mag het ontwerp maken voor de nieuwbouw van het Arnhemse zwembad Valkenhuizen. Daartoe heeft de gemeente Arnhem maandag besloten als uitkomst van een (niet openbare) Europese aanbesteding.

Arnhemhal Papendal
Bureau Hooper Architects is geen onbekende in Arnhem. De beroemde Arnhemhal op Papendal is ook door hen ontworpen.

Start begin 2018
Zodra de opdracht binnenkort formeel is gegund, start het architectenbureau met het ontwerpen van de nieuwbouw. De verwachting is dat in het eerste kwartaal van 2018 begonnen kan worden met de eerste voorbereidende (grond-)werkzaamheden. De daadwerkelijke bouw kan dan na de bouwvakvakantie van 2018 van start. Eind 2019 moet het nieuwe bad klaar zijn, waarna het oude gesloopt kan worden.

Lees verder

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhemhalvalkenhuizenzwembad arnhem