Uitlokker Facebookmoord in het Broek komt onder voorwaarden vrij

Uitlokker Facebookmoord in het Broek komt onder voorwaarden vrij

De uitlokker van de facebookmoord op de 15-jarige Winsie Hau komt onder voorwaarden eerder vrij. De 22-jarige Wesley C zat al sinds 2012 in een jeugdinrichting en schijnt zich goed gedragen te hebben.

Moordenaar moet langer vastzitten
De moordenaar van Winsie Hau moet wel langer blijven vastzitten. Jonghua. K was tijdens de moord 15 jaar en is nu rond de 19 jaar. Verschillende bronnen maken melding van deze nieuwe ontwikkelingen.




Zaterdag 14 januari 2012
Op zaterdag 14 januari 2012 worden de 15-jarige Joyce (Winsie) Hau en haar vader neergestoken in hun woning aan de Stadhoudersstraat in de Arnhemse wijk het Broek. De moordaanslag door een tiener zorgde voor veel emotie in de wijk. Winsie Hau overleed later in het ziekenhuis, terwijl haar vader blijvend verminkt is gebleven. Veel buurtbewoners waren ook destijds getuige geweest van de gevolgen van de steekpartij. 

De aanleiding voor de moord was een ruzie op facebook tussen het slachtoffer en Polly W. Polly W kwam op de bewuste dag met een mes uit Limburg om het meisje te vermoorden. Samen schakelden zij een derde persoon in om de moord uit te voeren.





Tags assigned to this article:
broekfacebookmoordwinsie hau

Geverifieerd door MonsterInsights