BEELDEN NOS doet er alles aan om PVV groter te maken

BEELDEN NOS doet er alles aan om PVV groter te maken

Bij de NOS zijn ze alles behalve onafhankelijk. Dit blijkt uit recente beelden van de extreem-rechtse Wilders en zijn soldaten in Spijkenisse. Wilders was in Spijkenisse vanwege de aftrap van de PVV-campagne. Waar natuurlijk niets mis mee is.

Geert op de foto met fans
Geertje W. deelde flyers uit en ging op de foto met fans. Hij noemde Spijkenisse ook de hometown van de PVV. De politie en pers waren ook massaal aanwezig om live uit te zenden vanuit Spijkenisse.
Opvallende rol voor NOS-verslaggever
Een ding was wel nogal opvallend aan het bezoek van Wilders. Er waren natuurlijk wel wat mensen aanwezig die op de foto wilden met Geert W. Het kon ook niet anders omdat de peilingen steeds in het voordeel waren van de PVV. een NOS-verslaggever deed wel enorm zijn best om de bijeenkomst van de PVV zo groter mogelijk te presenteren dan dat het was: Kijk en oordeel zelf:Reacties