Ontwerp wandelroute Slag om Arnhem en maak kans op 1000 euro

Ontwerp wandelroute Slag om Arnhem en maak kans op 1000 euro

De gemeente Arnhem schrijft een ideeënwedstrijd uit voor een goede looproute van station Arnhem Centraal naar Airborne at the Bridge aan de Rijnkade. Het winnende idee belonen we met een bedrag van € 1000,-. Uitvoering van het idee moet mogelijk zijn binnen een budget van €100.000,-.

De belangstelling voor het oorlogsverleden van Arnhem groeit. Op 30 maart opent aan de Rijnkade het nieuwe informatiecentrum Airborne at the Bridge. Daarom is een goede verbinding om bij deze plek te komen belangrijk.Wat vragen we?
Arnhem heeft veel plekken die een rol speelden in de Slag om Arnhem. In het voorstel voor een wandelroute van Arnhem Centraal naar Airborne at the Bridge, moet de wandelaar in elk geval informatie krijgen over de Slag om Arnhem in de stad. Het idee voor de route mag gerust samenhangen met bestaande routes, zoals de Freedomtrail en de Liberation Route Europe. Uit het budget moeten de kosten van het verder uitwerken van het idee, het maken, het eventueel testen en de daadwerkelijke uitvoering worden bekostigd.

Info en planning
Het indienen van ideeën, voorstellen en ontwerpen kan tot en met 31 maart 2017 per e-mail of per post.

Gemeente Arnhem
Cluster PIM t.a.v. J.M. Brouwer
Postbus 9029
6800 EL Arnhem
Mailadres: janna.brouwer@arnhem.nl

Pitchen aan een vakjury, beoordeling én bekendmaking van het winnende idee gebeuren in mei. Informatie over alle voorwaarden, kaders (inhoudelijk, planologisch, ruimtelijk en financieel) en alle overige info is te lezen in de spelregels
Reacties


Tags assigned to this article:
Gemeente Arnhemroute slag om Arnhemslag om arnhem