Derde klasse: Veluwezoom verliest ruim ondanks doelpunt Ali Deniz

by AMS97531A123 | 20 februari 2017 09:39

Een doelpunt van Ali Deniz heeft SC Veluwezoom niet veel gebracht. De 36-jarige spits is het scoren nog steeds niet verleerd. Het elftal van Jhonny van Beukering verloor zaterdag zwaar met 5-2 van de Treffers en zal zeker geen kampioen meer kunnen worden. De andere treffer kwam op naam van Reginald Steba. (foto: HetGelderseVoetbal.nl[1])

[2]


Geen titelkandidaat meer
De Velpse formatie met veel Arnhemse voetballers maakte geen kans tegen een veel te sterke Treffers. Ali Deniz was hiervoor nog op de zaterdag actief als spits van AFC Arnhem. Veluwezoom speelde ook zonder meerdere spelers die gestopt zijn omdat de club afspraken niet was nagekomen. De beste spelers van de selectie zijn al sinds de winterstop niet meer beschikbaar voor Veluwezoom. Ondanks geruchten over vergoedingen wil niemand dit bevestigen. Veluwezoom staat nu derde met 28 punten koploper AVW ’66 heeft 39 punten. Tweede staat ESA met 34 punten.

Bugdayci ook al lang afwezig
Sterspeler Bugdayci is ook vanwege zijn werk al sinds de winterstop niet meer inzetbaar voor Veluwezoom. Omdat hij ook op zaterdag werkt kan hij niet meer voetballen op zaterdag. Vanaf het nieuwe seizoen is hij weer beschikbaar voor een club op de zondag. Hij heeft in ieder geval nog geen idee of en waar hij gaat spelen.

Jhonny van Beukering [3]gaat zelf wel verder met het elftal om het seizoen af te maken. Aan het einde van het seizoen vertrekt de ex-profvoetballer naar MASV(zondag). Bronnen dichtbij de trainer melden dat hij mogelijk zaterdag niet als trainer zal blijft bij de Velpse formatie.




[4]

Endnotes:
  1. HetGelderseVoetbal.nl: http://www.hetgeldersevoetbal.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  3. Jhonny van Beukering : https://haberarnhem.nl/arnhemse-voetbalclub-maakt-komst-jhonny-van-beukering-bekend/
  4. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/02/20/derde-klasse-veluwezoom-verliest-ruim-ondanks-doelpunt-ali-deniz/