Superspits Fatih Alagöz weer belangrijk voor Elsweide

Superspits Fatih Alagöz weer belangrijk voor Elsweide

Fatih Alagöz wordt met de week belangrijker voor de Arnhemse formatie uit Presikhaaf. Dankzij een doelpunt van Fatih Alagöz won Elsweide uit met 1-2 van Loo. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Alagöz matchwinner
De aanvoerder van de Arnhemmers, Harun Köprülü, maakte na de rust de gelijkmaker voor de Arnhemmers. Tijdens de rust stond Loo nog met 1-0 voor. Superspits Alagöz maakte daarna de 1-2 en kroonde zich tot matchwinner van de wedstrijd.
Zware strijd tegen Loo
Elsweide speelde niet goed en leek het moeilijk te hebben tegen Loo. Dat veranderde uiteindelijk toen de tegenstander ook moeite had om doelpunten te maken. De defensie van de Arnhemse formatie bleef sterk verdedigen ondanks verschillende aanvallen van Loo.

Elsweide staat vijfde
De overwinning zorgde voor nog meer euforie bij de mannen van Raşid Güneş. De ploeg staat nu vijfde met 22 punten, en maakt nog steeds kans op een periodetitel. Koploper Veluwezoom heeft 37 punten.
Reacties


Tags assigned to this article:
ElsweideFatih Alagözharun koprulurasid gunes

Related Articles

Van der Kolk en Hotak trefzeker voor Afc Arnhem

AFC Arnhem is de nacompetitie prima gestart. De Arnhemmers wonnen thuis met 2-0 dankzij doelpunten van Dave van der Kolk

Hattrick van Mehmet Köse tijdens kampioenswedstrijd

Mehmet Köse was weer een van de dragende spelers bij de C1 van Afc Arnhem. Tijdens de kampioenswedstrijd maakte de

Wow! Unieke drone-beelden van AFC Arnhem vs Elsweide

Maandagavond kwamen de eerste elftallen van AFC Arnhem (za) en Elsweide (zo) elkaar tegen tijdens een oefenwedstrijd. De mannen van